O nas

Moderna odvetniška družba s tradicionalnimi vrednotami

Odvetniška družba Kavčič, Bračun in partnerji, o.p., d.o.o. je na trgu uveljavljena odvetniška družba, s celovito ponudbo odvetniških storitev na izbranih pravnih področjih gospodarskega in civilnega prava.
V naši odvetniški družbi zagotavljamo odvetniške storitve na izbranih pravnih področjih gospodarskega in civilnega prava. Delitev dela po področjih in sektorjih nam omogoča celovito in poglobljeno razumevanje poslovanja naših strank in trgov, na katerih delujejo.

Naše stranke cenijo hiter odziv, strokoven pristop ter k poslovnim ciljem usmerjen način razmišljanja odvetnikov naše odvetniške družbe.

Preko mreže sodelujočih odvetniških pisarn iz tujine lahko ponudimo pravno pomoč strankam tudi v pravnih zadevah izven Slovenije. Odvetniška družba Kavčič, Bračun in partnerji, o.p., d.o.o. je tudi ena izmed ustanovnih članic Združenja Adriala, združenja neodvisnih odvetniških družb, ki imajo sedež v 9 različnih jurisdikcijah Balkanske regije (Albanija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Kosovo, Makedonija, Črna gora, Srbija, Slovenija).

Spoznajte našo ekipo

Odvetniška družba Kavčič, Bračun in partnerji, o.p., d.o.o. so visoko cenjeni pravni strokovnjaki, s širokimi izkušnjami in vrhunskim pravnim znanjem. Odvetnike naše družbe odlikujejo ambicioznost, predanost, strokovnost, izpopolnjenost po najvišjih mednarodnih standardih in pripravljenost na soočanje z izzivi domačega in mednarodnega pravnega ter ekonomskega okolja. Specializacija nam omogoča, da smo najboljši na specifičnih področjih prava, ki postajajo vedno bolj kompleksna. Pri reševanju pravnih zadev sodelujemo z zunanjimi svetovalci kot so revizorji, davčni svetovalci in notarji, v zadevah z mednarodnim elementom pa nam koristijo naša partnerstva in sodelovanja s tujimi strokovnjaki in odvetniškimi družbami.

Partnerji

Odvetniki

Odvetniški kandidati

Odvetniški pripravniki

Sodelavci


Želite več informacij ?